Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Czytelnia Naukowa
(1)
Filia nr 12
(1)
Autor
Olszański Tadeusz (1929- )
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Kuchnia węgierska
(1)
Obyczaje
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Nobel dla papryki : kuchnia węgierska / Tadeusz Olszański. - Wydanie 3. - Warszawa : "Watra", 1984. - 165, [3] strony : rysunki ; 12 x 17 cm.
(Kuchnie Różnych Narodów)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 8 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej