Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Naukowa
(1)
Autor
Neryng Andrzej
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Wyposażenie zakładów gastronomicznych z elementami techniki i projektowania / pod redakcją nauk. Andrzeja Nerynga ; [aut. A. Neryng et al.]. - Wydanie 2, poprawione i uzupełnione - Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003. - 242, [1] strona, [4] strony tablic kolorowych : fotografie, rysunki, wykresy ; 24 cm.
Skrypt dla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w zakresie maszyn gastronomicznych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.54 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej