Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Dział dla Dzieci i Młodzieży
(1)
Autor
Aue Wiesława
(1)
Dmowska-Pycka Aneta
(1)
Dąbrowska Agata (medycyna)
(1)
Dąbrowski Marek (medycyna)
(1)
Gorzelany Teresa
(1)
Krogulewska Krystyna
(1)
Modzelewska-Tarka Małgorzata
(1)
Sip Maciej
(1)
Sobczyk Michał (medycyna)
(1)
Stasiak Marcin
(1)
Wagner Ewa (medycyna)
(1)
Zajdel-Całkowska Justyna
(1)
Zawistowska-Rojek Anna
(1)
Zych Marzena
(1)
Żebrowska-Gamdzyk Marta
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Szkoły zawodowe
(1)
Temat
Działalność gospodarcza
(1)
Opieka długoterminowa
(1)
Opiekunowie medyczni
(1)
Pielęgniarstwo
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Edukacja i pedagogika
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Zarządzanie i marketing
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). W podręczniku omówiono m.in. wartości energetyczne pożywienia, wpływ procesów technologicznych na wartość produktów spożywczych, przechowywanie żywności. Ilustracje pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 616-083 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej