Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 1
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kompot
(1)
Konfitury i dżemy
(1)
Marmolady i powidła
(1)
Musy
(1)
Owoce
(1)
Przetwórstwo
(1)
Soki
(1)
Syrop (żywność)
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Przepisy i receptury magiczne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Dżemy, konfitury i soki. - [brak miejsca wydania] : Wydawnictwo Olesiejuk, copyright 2015. - 155, [5] stron : ilustracje ; 24 cm.
Sprawdzone receptury na rozmaite słodkie przetwory – od klasycznego dżemu truskawkowego, przez wykwintną konfiturę z płatków róży, po niezastąpiony do niedzielnego obiadu kompot wiśniowy z goździkami. Książka adresowana zarówno do osób dopiero zaczynających robić przetwory, jak i tych wszystkich, którzy od lat zapełniają swoje spiżarnie pysznościami w słoikach. /Nota wydawnicza/
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej