Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Filia nr 9
(1)
Autor
Rum Leszek (1925-2020)
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Miód
(1)
Przetwórstwo
(1)
Pszczelarstwo
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Miód w kuchni / Leszek Rum. - Poznań : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1990. - 332 strony : rysunki ; 21 cm.
O miodzie : jego rodzajach, właściwościach, produkcji. O historii piernikarstwa, miodowarstwa i cukiernictwa. Kilka słów o pszczołach. Przepisy na wypieki, potrawy, napoje, piwa, wina, miody pitne i wiele innych potraw.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5.021 (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5.021 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej