Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Naukowa
(1)
Autor
Kompanowska Mieczysława
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Chemia analityczna
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / [red. Mieczysława Kompanowska]. - Wydanie 5 zmienione. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1996. - 582, [1] strona : wykresy ; 24 cm.
Dla studentów chemii spożywczej i technologii żywności.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 663/664 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej