Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Dział dla Dzieci i Młodzieży
(2)
Filia nr 9
(1)
Autor
Bryś Jerzy
(2)
Bryś Renata
(2)
Czerwińska Dorota
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Przedsiębiorstwo
(2)
Zarządzanie
(2)
Odżywianie
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(3)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarządzanie firmą / Jerzy Bryś, Renata Bryś. - Warszawa : "Format-AB", 2005. - 282 strony : ilustracje ; 21 cm.
Podręcznik dopuszczony do nauczania w zawodzie: technik rolnik, technik hodowca koni, technik agrobiznesu, technik technologii żywności, technik weterynarii.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 658.1/.5 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Zarządzanie firmą / Jerzy Bryś, Renata Bryś. - Warszawa : "Format-AB", 2002. - 282 strony : ilustracje ; 21 cm.
Podręcznik dopuszczony do nauczania w zawodzie: technik rolnik, technik hodowca koni, technik agrobiznesu, technik technologii żywności, technik weterynarii.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 005 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Podstawy żywienia człowieka / aut. Dorota Czerwińska [et al.]. - Warszawa : "Format-AB", 2004. - 208 stron : ilustracje ; 23 cm.
Podręcznik szkolny do nauki zawodów: technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613.2 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej