Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Naukowa - na miejscu
(1)
Autor
Tomasik Piotr (1937- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kosmetyki
(1)
Nanotechnologia
(1)
Technologia
(1)
Żywność
(1)
Dziedzina i ujęcie
Chemia
(1)
Inżynieria i technika
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Zarys nanotechnologi żywności i kosmetyków/ Piotr Tomasik. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe Sophia, 2019. - 162 strony : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
Nanotechnologia jest jedną z najszybciej i burzliwie rozwijających się dziedzin nauki i technologii, w tym nanotechnologii żywności i kosmetyków. Książka ta skierowana jest do czytelników o średnim zaawansowaniu wiedzy z dziedziny nauk ścisłych i technologii. Może więc ona uzupełniać inne, istniejące już na rynku monografie na bardziej zaawansowanym poziomie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 620.3 [Czytelnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej