Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Centrum Wiedzy o Tarnowie i Regionie
(1)
Autor
Drevenak Stefan Tukan
(1)
Kwiecińska Magdalena (etnolog)
(1)
Radko Anna
(1)
Szewczyk Monika
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Cyganie
(1)
Kulinaria
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Publikacja dofinansowana ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego
"Prosto z garnka. Tradycje kulinarne Romów" - to pierwsza w Polsce publikacja poświęcona kuchni Romów. Jej autorki: etnolog Magdalena Kwiecińska i znawczyni romskiej kultury Monika Szewczyk zbierały przepisy wśród polskich i słowackich Romów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 398.3 [Czytelnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej