Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 12
(1)
Autor
Kopta Antonina
(1)
Łuszczki Barbara
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Kucharstwo
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia gastronomiczna dla ZSZ. Cz. 2 / Antonina Kopta, Barbara Łuszczki. - Wydanie 4. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1980. - 493, [2] strony : ilustracje, rysunki ; 20 cm.
Dla kl. II i III tech.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 5 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej