Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Dział dla Dzieci i Młodzieży
(1)
Czytelnia Naukowa
(1)
Autor
Jastrzębski Witold
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski. - Wydanie 5 uzupełnione - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1995. - 238, [2] strony : fotografie, rysunki ; 19 x 20 cm.
Podręcznik dla technikum.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64.024.3/.4(075.3) (2 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [Magazyn] (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.54 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej