Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 8
(1)
Autor
Jastrzębski Witold
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : podręcznik dla technikum / Witold Jastrzębski. - Wydanie 6 poprawione.i uzupełnione. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1997. - 254, [2] strony : fotografie, rysunki ; 19 x 21 cm.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej