Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 1
(1)
Autor
Barowicz Tadeusz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Potrawy z ryb
(1)
Ryby morskie
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Proponujemy Państwu śledzia na 164 sposoby. Może być w śmietanie, w oleju, smażony, solony, w sałatce, w pasztecie, jako tatar, kotlet, pulpet, może być gotowany lub w barszczu… Zanim śledź trafi na stół należy go odpowiednio sprawić. Jak to się robi, opisuje autor we wstępie do książki, a także podaje wiele ciekawostek o różnych gatunkach (i smakach) śledzia.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5(083.1) (1 egz.)
14.05.2024-17.05.2024 Inwentaryzacja księgozbioru
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej