Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Filia nr 14
(1)
Autor
Javelle Pierre (1970- )
(1)
Piątek Justyna
(1)
Zavan Laura
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia włoska
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Kuchnia włoska krok po kroku / Laura Zavan ; fotografie: Pierre Javelle ; [tłumaczenie: Justyna Piątek]. - Wydanie trzecie. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2023. - [192] strony : fotografie kolorowe ; 24 cm.
Z tej książki – dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania potraw – dowiecie się, w jaki sposób szybo przyrządzić pieczone warzywa, dania z makaronami w roli głównej, peperonatę czy caponatę. Znajdziecie w niej przepisy na proste dania, których nie mieliście dotąd odwagi zrobić, jak risotto czy lasagne. Teraz kuchnia włoska nie będzie przed wami skrywać już żadnych tajemnic!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej